Vrijwilligers zetten zich in voor Kennis- en adviescentrum KansPlus

Deze week gaan vier vrijwilligers van start om na een gedegen meerdaagse training leden van KansPlus met raad en daad bij te staan. Zij worden bij hun werkzaamheden begeleid door mevrouw Gerrie Beumer, persoonlijk dienstverlener van KansPlus en de directie. KansPlus werkte al langer met een juriste (mevrouw Sonja Terburg)  die zich op vrijwillige basis inzet voor de leden van KansPlus. Op het bureau werkt al enkele jaren mevrouw Marion Thielemans elke dinsdag als vrijwilliger op de adminstratie.
KansPlus heeft de laatste jaren noodgedwongen de contracten van een aantal deskundige medewerkers niet kunnen verlengen en is nu heel blij met de vrijwillige inzet van  deskundige en betrokken vrijwilligers en kan dankzij hen de kwaliteit  van de dienstverlening blijven waarborgen.

Wij heten de heer Tim Titsing, de heer Herman Dijkland, mevrouw Elly Herbschleb en  mevrouw Marianne de Vries van harte welkom!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

foto ©Anders Belicht Fotografie

Van links naar rechts: Tim Titsing, Gerrie Beumer (boven), Elly Herbschleb, Marianne de Vries (boven), Herman Dijkland