Persbericht Dementietafel in Assen op 8 december: ervaringen en kennis delen rondom verstandelijke beperking en dementie

Vanboeijen, Platform VG en KansPlus organiseren op 8 december 2013 voor de eerste maal de ‘Dementietafel’ in Assen. Een bijeenkomst bedoeld voor familieleden, mantelzorgers en professionele hulpverleners van mensen met een verstandelijk beperking die dementie hebben of eerste signalen vertonen. De Dementietafel stelt hen in de gelegenheid om ervaringen en kennis uit te wisselen over de zorg en ondersteuning. Dit in een ontspannen en open sfeer, zodat het prettig is om elkaar vaker op deze manier te ontmoeten. Uiteindelijk wil de Dementietafel ervoor zorgen dat de zorg en ondersteuning verbetert en daarmee de kwaliteit van leven voor mensen met een verstandelijke beperking en dementie. persbericht_Dementietafel Assen_081213_KP.docd