Vertegenwoordigers gezocht voor UWV cliëntenraden

Ieder(in) zoekt vertegenwoordigers (afgevaardigden) voor een aantal cliëntenraden van het UWV. Cliëntenraden werken mee aan betere dienstverlening van het UWV. Aanmelden kan bij Ieder(in) als u lid bent van een vereniging die bij ons is aangesloten. Denkt u ook dat zaken voor mensen met een chronische ziekte, lichamelijk en verstandelijke beperking beter geregeld kunnen worden? Of bent u een Wajonger ( eventueel ondersteund door een coach) of zijn/haar ouder of ander familielid? Dan kan de Ieder(in) u afvaardigen als lid van een UWV-cliëntenraad en kunt u meewerken aan een betere dienstverlening van het UWV. Het lidmaatschap voor de cliëntenraad kost u geen geld en onkosten krijgt u via het UWV vergoed.
Vertegenwoordigers gezocht voor UWV cliëntenradenhttps://www.clientenraad-uwv.nl/art/uploads/files/1719%20Clientenparticipatie-02009%20401(1).pdf