KansPlusteam loopt de zorgmarathon op 26 september

Wij zoeken nog lopers die deel uit willen maken van het KansPlusteam. Wie loopt er met ons mee? Aanmelden kan bij de teamcoördinator van het KansPlusteam: Dickie van de Kaa, 0302363744 of d.vandekaa@kansplus.nl

De Zorgmarathon is een marathon in estafettevorm. Zes  tot tien medewerkers/bestuurders /leden van een organisatie lopen minimaal 2 rondes over een groen en gezellig parcours van 2,11 km waardoor gezamenlijk 42 kilometer en 195 meter wordt afgelegd. Vitaliteit en plezier staan voorop. Bij deelname wordt niet alleen een gezamenlijke en sportieve prestatie geleverd, maar steun je automatisch Fonds verstandelijk gehandicapten. Met de opbrengst van de Zorgmarathon kunnen nog meer mensen met een verstandelijke beperking hun talenten ontwikkelen.

 Het evenement is voor ervaren en beginnende lopers. Lopen houdt je niet alleen lichamelijk fit, maar ook geestelijk gezond. Bovendien  is het gewoon heel erg leuk om mee te doen, samen met je collega’s. Kijk voor een impressie op: http://www.youtube.com/watch?v=-jPMw2zk25U

 Voor wie: medewerker, bestuurders, leden  uit de sector Zorg & Welzijn

Wanneer: vrijdag 26 september 2014

Locatie: Sportcentrum Papendal, Arnhem