Koninklijke onderscheidingen voor vrijwilligers Annemie van den Heuvel en Hanny van Extel van ledengroep KansPlus Bossche Ommelanden

Mevrouw Hanny van Extel – Dielissen en Annemie van den Heuvel- Dielissen, zussen en beiden vrijwilliger bij de ledengroep KansPlus Bossche Ommelanden hebben op vrijdag 25 april uit handen van de burgemeester van Vught een Koninklijke onderscheiding in ontvangst mogen nemen.

Zussen Hanny en Annemie 

Beiden zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. KansPlus BO is voor Annemie de aanvrager van het lintje geweest, voor Hanny heeft KansPlus BO de aanvraag mee ondersteund. Hoewel beiden zussen volgens eigen zeggen totaal verschillende persoonlijkheden zijn, hebben zij een belangrijke eigenschap gemeen. Ze zetten zich beiden onvoorwaardelijk in voor mensen met een verstandelijke beperking. Annemie heeft als voornaamste drive haar verstandelijk gehandicapte dochter en is vooral actief op het gebied van visie en beleid ontwikkelen, WMO en Hanny organiseert activiteiten voor mensen met en verstandelijke beperking..
lintje zussen DEF