Ondertekening samenwerkingsovereenkomst KansPlus en Netwerk Rondom

Op vrijdag 3 oktober hebben de voorzitter van KansPlus, de heer Rein Baneke en de voorzitter van Netwerk Rondom, de heer Theo Magermans de samenwerkingsovereenkomst getekend. De samenwerking van beide organisaties is van groot belang om de kwaliteit van leven van mensen met een verstandelijke beperking en hun familie te bevorderen. Het thema opvolging (hoe moet het verder met mijn familielid als ik als ouder/broer of zus/vertegenwoordiger er niet meer ben?) verdient breed onder de aandacht gebracht te worden. Beide organisaties spannen zich hiervoor in op basis van onderlinge afspraken.
Netwerk Rondom biedt mogelijkheden om een zogenaamd ‘Zorgtestament’ op te stellen dat dient als kompas voor een netwerkcoach en alle anderen die straks de zorg gaan overnemen. Leden van KansPlus ontvangen een korting op het lidmaatschap van Netwerk Rondom.

Meer informatie bij Stichting Netwerk Rondom
Tel:0629259435
Email: info@netwerkrondom.nl
web: www.netwerkrondom.nl
of bij het  Kennis-en Adviescentrum van KansPlus
Tel: 030-2363750 of
Email: advies@kansplus.nl

DSC02802

 

 

 

DSC02803