MeldhetMona: meldpunt voor mantelzorg (CDA)

Mantelzorgers nemen belangeloos en vanzelfsprekend de zorg en verantwoordelijkheid voor een familielid of buurtgenoot op zich. Dat is onbetaalbaar. Deze groep wordt steeds meer belast. Het CDA vreest dat dit met de veranderingen in de zorg nog meer zal gaan gebeuren. Het CDA wil pal staan voor mantelzorgers op wie straks een te groot beroep wordt gedaan en zich inspannen om misstanden aan de kaak te stellen – maar liever: te voorkomen.

Dit meldpunt heeft als doel de problemen van mantelzorgers in kaart te brengen zodat dit onderwerp op de Haagse agenda blijft staan. Waar lopen mantelzorgers tegenaan? De reacties worden altijd vertrouwelijk behandeld en zoveel mogelijk voorzien van een passend antwoord.

Bezoek www.CDA.nl/meldhetMona of volg Mona Keijzer op Twitter(@MonaKeijzer) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws met betrekking tot de mantelzorg.

Heeft u verdere vragen of aanvullende opmerkingen, dan kunt u een mail sturen naar meldhetMona@cda.nl.