Sociale media KansPlus

Als KansPlus willen we meer gebruik maken van de sociale media. We willen hierbij niet alleen de communicatie tussen KansPlus en mensen die we willen bereiken versterken, maar ook de onderlinge verbinding tussen mensen die met ons opkomen voor de belangen van mensen met een verstandelijke beperking.

We willen ons hierbij vooral richten op het gebruik van Facebook en LinkedIn. Op beide platforms hebben we zowel een KansPlus pagina als een KansPlus groep.

Het verschil tussen de pagina’s en de groepen is dat de pagina’s meer het karakter hebben dat we vanuit KansPlus informatie plaatsen waar op gereageerd kan worden. De groepen zijn meer van de mensen zelf en vooral ook bedoeld om met elkaar ervaringen en nieuws uit te wisselen.

Willen deze media echt gaan werken, dan hebben we wel meer mensen nodig die lid zijn van een van de groepen of die een ‘like’ hebben geplaatst op een pagina. Als u zelf een account heeft bij facebook of LinkedIn willen we u daarom uitnodigen lid te worden van de KansPlus groep of de KansPlus pagina af en toe te bezoeken.

 

Hieronder vindt u de links naar de groepen en pagina’s

Facebook groep KansPlus

Facebook pagina KansPLus

Linkedin groep KansPLus

Linkedin pagina KansPlus

Twitter KansPlus: @KansPlusNL