Videoverslag eerste webinar KansPlus

Het webinar van 14 oktober waarin twee belangenbehartigers geïnterviewd werden over hun kennis en ervaring op het gebied van belangenbehartiging is nu ook te zien op het You Tubekanaal van KansPlus via https://youtu.be/RbmVjY0QfI0

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen tijdens het webinar. Heeft u opmerkingen of suggesties voor verbetering stuur deze aan webinars@kansplus.nl. Wij stellen uw mening bijzonder op prijs.

Voor veel geïnteresseerden bleek het tijdstip van de uitzending van het ‘live’ webinar niet handig. De komende webinars zullen in de avonduren worden uitgezonden. De volgende onderwerpen komen nog aan de orde:

  • 28 oktober: waar gaat de gemeente over? Met de decentralisatie van Awbz naar Wmo, Participatiewet en Jeugd zijn er veel nieuwe onderwerpen naar de gemeente gekomen. Welke onderwerpen zijn dat? En wat is de rol van de gemeente daarin?
  • 11 november: start met netwerkbijeenkomst samen met Zorg Verandert; hoe ontdek je thema’s? Daarna een impressie van een bijeenkomst van de KansPlus ledengroep in Vlissingen over veranderingen in de zorg in makkelijk Nederlands.
  • 17 november: Optrekken met Wmo-raden/Adviesraden Sociaal Domein? Wat is de rol van een Wmo-raad of Adviesraad? Is het juist slim om je daar op te richten als belangenbehartiger of juist niet?
  • 9 december: Hoe verzamelen we informatie via Social Media? Bijvoorbeeld hoe doen anderen dat?

Voor deze webinars kunt u zich aanmelden via webinars@kansplus.nl. U ontvangt 1 of 2 dagen vooraf een weblink en aanvullende informatie wanneer u het webinar kunt volgen.