Webinar 26 januari : De Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz)

Het KansPlus / VraagRaak webinar De Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz) is 26 januari uitgezonden.Het videoverslag is gepubliceerd op het YouTubekanaal van KansPlus waar u dit op een ander moment ook nog kunt volgen. Hier kunt u het terugzien: https://youtu.be/M5PjNGBf8H0
Hier treft u een PDF van de presentatie die we tijdens dit webinar hebben gebruikt.

Uiteraard zijn we benieuwd naar uw ervaringen tijdens het webinar of bij het kijken van dit videoverslag. Heeft u opmerkingen of suggesties voor verbetering stuur deze s.v.p. aan webinars@kansplus.nl Wij stellen uw mening bijzonder op prijs.

Noteer alvast de datum van het volgende KansPlus – VraagRaak webinar in uw agenda:

  • dinsdag 9 februari (start 19.30 uur),
  • onderwerp: De praktijk van de Cliëntenraad in de VG sector
  • u ontvangt voorafgaand aan het webinar een weblink waarmee u dit kunt volgen