Vernieuwende woonconcepten voor jongeren met een licht verstandelijke beperking

Op donderdag 19 mei wordt de publicatie Wonen in een kelderbox? (Betere) Woonmogelijkheden voor jongeren met een licht verstandelijke beperking gepresenteerd bij Architectuur Lokaal. Op verzoek van oudervereniging KansPlus Amsterdam gingen jonge ontwerpers vanuit De Olifantenkooi – denktank en discussieplatform van jonge professionals in de bouw – samen met mensen uit de zorg op zoek naar nieuwe woonmogelijkheden voor jongeren met een licht verstandelijke beperking. De in dit boekje gepresenteerde huisvestingsconcepten doorbreken het sociale isolement van deze groep mensen en bevorderen hun deelname aan de samenleving.

De presentatie van Wonen in een kelderbox? (Betere) Woonmogelijkheden voor jongeren met een licht verstandelijke beperking vindt plaats op donderdag 19 mei van 17.00 tot 19.00 uur bij Architectuur Lokaal. Tussen de Bogen 18 in Amsterdam. Wilt u aanwezig zijn, mailt u dan naar Margot de Jager

Lees hier meer