50 jarig jubileum ledengroep KansPlus Midden-Overijssel

In april 2016 bestond de ledengroep KansPlus Midden-Overijssel 50 jaar.

Dit werd op zondag 3 april gevierd bij zaal Zwakenberg in Raalte. Met 165 genodigden waaronder vele leden en vrijwilligers is het een geweldig feest geworden. Ook Dickie van Kaa, directeur van KansPlus was hierbij aanwezig.

Op 20 april 1966 werd in Raalte de katholieke oudervereniging ‘voor het zorgenkind afdeling Raalte en omstreken’ opgericht. Met als doelstelling alle mogelijke hulp, voorlichting en steun te geven aan ouders, voogden of verzorgers van verstandelijk gehandicapte kinderen, voor zover andere instellingen en organisaties hierin niet konden voorzien.

In 2016 zet deze regionale ledengroep zich samen met de andere ouderverenigingen in voor de belangen van mensen met een verstandelijke beperking. Onder andere door advies en dienstverlening. informatie en voorlichting, belangenbehartiging en ontmoeting.

KansPlus Midden-Overijssel biedt meer: het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd zoals de jaarlijkse ontmoetingsdag, de Soos en Werelddansen, het Sinterklaasfeest, de Kerstviering en Carnaval.

P1030929

P1030943          DSC04025

Lees meer over deze actieve ledengroep van KansPlus op https://www.kansplus.nl/ledengroepen/midden-overijssel/