Nieuwe cursussen ‘Anders Vasthouden’

voorzijde-folder-anders-vasthouden-najaar-2016

Een kind met een beperking is op de weg naar volwassenheid vaker aangewezen op steun dan je andere kinderen. Hoe kun je dat zo vormgeven dat ook je kind met een beperking een meer volwassen en zelfstandig leven krijgt zónder dat je het helemaal loslaat? Hoe leer je om gaandeweg los te laten en anders vast te houden?

Onder leiding van een ervaren trainer gaan de deelnemers aan de slag met deze vragen. Ze delen hun ervaringen met andere ouders en doen nieuwe ideeën op. Er is volop gelegenheid vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen.

De cursus wordt dit najaar in twee plaatsen gehouden en bestaat uit vier avondbijeenkomsten.
Aanmelden kan via deze link .


Zoetermeer
Locatie: Servicekantoor Ipse de Bruggen
Cursusleiders: Robert Quast en Saskia Pontier
Data: 13 oktober, 27 oktober, 10 november, 1 december (donderdagvonden)
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur

Amstelveen
Locatie: Noorddamcentrum
Cursusleiders: Jan Jullens en Ada Pennings
Data: 7 november, 14 november, 28 november, 12 december (maandagavonden)
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur

20160920-flyer-anders-vasthouden-najaar-2016

De cursus Anders Vasthouden wordt georganiseerd door Sien in samenwerking KansPlus en BOSK in opdracht van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). Het project wordt ondersteund door stichting NVA/Balans.