Het landelijk bestuur van KansPlus zoekt nieuwe bestuurders

Bent u in voor een boeiende en uitdagende plek in het bestuur van KansPlus?

Graag brengen wij bijgaande vacature voor bestuursleden van het Landelijk Bestuur van de vereniging KansPlus onder uw aandacht. KansPlus is op zoek naar uitbreiding van het Landelijk Bestuur en zoekt o.a. enthousiaste algemene bestuursleden. Daarbij loopt voor de voorzitter volgens het rooster van aftreden de zittingsperiode af. De penningmeester legt zijn functie om persoonlijke redenen neer.

Wilt u invloed uitoefenen op het beleid van de regering en het parlement over de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking? Lokale ledengroepen ondersteunen bij hun belangenbehartiging bij de gemeenten? Zorg dragen voor individuele ondersteuning aan leden van KansPlus en hun familie en verwanten?

Lees hier meer over de vacatures.
Wilt u deze informatie ook verspreiden binnen uw netwerk ? Alvast dank daarvoor!