Benoeming nieuwe bestuurders Landelijk Bestuur KansPlus

In de algemene (leden) vergadering van 19 november jl. werd de heer Pouwel van de Siepkamp benoemd tot voorzitter van het landelijk bestuur van KansPlus.
Naast hem werden nog drie bestuursleden benoemd: de heer Paul Grimmelikhuizen als penningmeester, de heer Paul Lucardie en mevrouw Mirjam Zegger beiden als algemeen bestuurslid.

Pouwel van de Siepkamp is al vele jaren verbonden aan KansPlus en was algemeen bestuurslid voor zijn benoeming tot voorzitter.

foto-paulgrimmelikhuizen
Paul Grimmelikhuizen is registeraccountant met internationale ervaring op het gebied van financieel management en internal audit en riskmanagement. Hij is vader van een dochter met Downsyndroom en met zijn vrouw mede-initiatiefnemer van een wooninitiatief.

paul-lucardie

 

Paul Lucardie is  werkzaam geweest in de wereld van de sociale zekerheid en re-integratie bij overheid en uitvoeringsorganen, met name op het vlak van HRM en gezondheidsmanagement. Hij is oud-bestuurslid van de Stichting VraagRaak, voorzitter familievereniging Bartiméus en lid klachtencommissie Reinaerde.

miriamzegger

 

Miriam Zegger werkt als bestuurssecretaris bij een grote zorginstelling. Voorheen was zij manager innovatie en kwaliteit bij MEE en VGN. Ook beleidswerk voor koepels van zintuiglijk gehandicapten. Van huis uit is zij klinisch psycholoog en doet zij veel werkzaamheden als vrijwilliger voor o.a. kinderpostzegels en Meidenhuis Utrecht.

 

Het bestuur en de vereniging hebben het volste vertrouwen zeer gekwalificeerde bestuurders te hebben benoemd en verheugen zich op de toekomstige samenwerking.