Inspirerend congres Inspraak in kwaliteit

Foto: Sjef Prins – APA Foto

Op 9 december deelden we samen met 200 aanwezigen ervaringen op het  congres Cliëntenraad: inspraak in kwaliteit. Dit congres werd georganiseerd door KansPlus, LFB, LSR en Ieder (in) . De medewerkers van improvisatietheater Maranza zorgde op hun eigen wijze voor de theatrale omlijsting.
Het was een interessante en leerzame dag!
De opening van de dag werd gedaan door Dickie van de Kaa, directeur van KansPlus.

Foto: Sjef Prins – APA Foto

 

Na de opening leidde Maranza een tafelgesprek over dromen met mensen van de organiserende organisaties en Martijn Verbeek van het ministerie van VWS. Hij vertelde dat “helpen niet overnemen” is en dat mensen moeten “leren luisteren”. o

 

Foto: Sjef Prins – APA Foto

 

Daarna ging iedereen naar een DOE- of KENNIS workshop. Er waren in totaal 12 verschillende workshops, waarvan men er twee kon meemaken.

 

 

Foto: Sjef Prins – APA Foto
Foto: Sjef Prins – APA Foto

 

Improvisatietheater Maranza zorgde samen met acteurs uit de zaal voor de theatrale omlijsting.

 

 

De gebruikte foto’s op deze pagina mogen alleen gebruikt worden na toestemming. Neem contact met op via redactie@invoorzorg.nl.
Een volledig verslag van de dag kunt u lezen via http://www.invoorzorg.nl/ivz/Verslag-Congres-Clientenraad-inspraak-in-kwaliteit.html . Het verslag is overigens gemaakt door Marijke Heijsman, een tekstschrijfster gespecialiseerd in begrijpelijk schrijven voor mensen met een beperking.
De foto’s die tijdens het congres gemaakt zijn, staan in een fotoalbum op Facebook: https://www.facebook.com/Invoorzorg/photos/?tab=album&album_id=1461851917178319