Spotlightbijeenkomst 3 februari: De kracht van familie en naasten

Het voeren van de eigen regie wordt in de zorg steeds belangrijker gevonden. En dat betekent: meer zelf doen, meer zelf regelen. Maar dat vraagt vaak ook meer van de familie en naasten van de zorgvrager.

Tijdens deze derde Spotlightbijeenkomst laten we drie aansprekende tools zien en hoe je ze het beste kunt inzetten. Aansluitend kun je in separate sessies van gedachten wisselen met de makers van de tools over hoe de tool uitgerold kan worden en wat je ermee kunt.

In de spotlight
• Mijn kwaliteit van leven – Patiëntenfederatie Nederland
• Partners voor Partners – Dwarslaesie Organisatie Nederland
• Betrekken van familie en naasten – KansPlus

Waar?
De Eenhoorn
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Tijd?
Van 13.45 tot 17.00 uur

Meer info en aanmelden?
Klik hier

Bekijk hier de uitnodiging: uitnodiging Spotlight 3 febr 17 DEF