Congres ‘Het persoonsgebonden budget: nieuwe ronde, nieuwe kansen?

Op donderdag 30 maart 2017 organiseert Per Saldo samen met De Guus Schrijvers Academie een congres over de toekomst van het persoonsgebonden budget (pgb).
Tal van actuele onderwerpen rond het pgb, innovatieve voorbeelden en voorstellen uit binnen- en buitenland zullen die dag de revue passeren. Staatssecretaris Martin van Rijn opent het congres.

Het congres is bestemd voor professionals in de zorg- en welzijnssector, leden van de Raad van Bestuur en beleidsmedewerkers van zorgaanbieders, inkopers bij zorgverzekeraars, wethouders, zorginkopers van gemeenten, onderzoekers, vertegenwoordigers van nationale instanties en brancheorganisaties, leden van patiënten- en gehandicaptenorganisaties en hun regionale platforms en iedereen die interesse heeft in het pgb.

Het pgb-congres vindt plaats op 30 maart 2017, van 8.30 uur tot 16.45 uur, in het Cinemec congrescentrum in Utrecht. De kosten bedragen 275,- (btw-vrij).
Alle congresdeelnemers ontvangen een gratis exemplaar van Integrated  Care, het nieuwe boek van Guus Schrijvers. Voor vragen en inschrijving gaat u naar de pagina Congres Persoonsgebonden Budget 30 maart 2017.

bron: PerSaldo