Sien workshop ‘Samen weet je meer’ in Houten

Op donderdagavond 18 mei organiseert belangenvereniging Sien de workshop ‘Samen weet je meer!’ Een bijeenkomst waar ouders en mantelzorgers rondom iemand met een beperking de ruimte krijgen om al hun vragen te stellen en oplossingen te vinden.

Tijdens deze avond inspireren ouders en betrokken organisaties elkaar om oplossingen te vinden en vanuit een nieuw perspectief naar persoonlijke situaties te kijken. Ontdek de kracht van delen!

Hierbij het vriendelijke verzoek om deze uitnodiging te delen met ouders en vertegenwoordigers van mensen (jong en oud) met een beperking. Ook heel hartelijk uitgenodigd als u als organisatie mee wilt denken met vragen van ouders. Laat even weten als u komt !

Datum: 18 mei van 19.30-22.00 uur
Plaats: De Lichtboog, kruisboog 22 in Houten
Aanmelden: via 06-51558580 of via jolanda@sien.nl