Uitzending Kassa: ouders van zwaar beperkte kinderen luiden de noodklok

Ouders van  ernstig meervoudig beperkte  kinderen hebben een pamflet opgesteld. Zij  zijn al een flink aantal jaar aan het strijden om de zorg voor hun kind goed te regelen en hebben nu een pamflet opgesteld.

Afgelopen zaterdag was er in de uitzending van het consumentenprogramma Kassa aandacht voor deze groep. U kunt de uitzending hier terugkijken.

Stichting Complex Care United (2CU “to see you”) vraagt aandacht voor mensen met Zeer Ernstige Verstandelijke en Meervoudige Beperkingen (ZEVMB). Door deze groep onder de aandacht te brengen wil de stichting de kwaliteit van leven thuis of in het ziekenhuis, in een instelling of een initiatief en de bijbehorende zorgverlening, verbeteren en waarborgen. Dit kan onder andere door het aanmoedigen en ondersteunen van onderzoek en innovatie en het delen van kennis. Daarnaast biedt de Stichting ondersteuning aan ZEVMB en hun gezin.

Bekijk en deel het pamflet: https://kassa.vara.nl/media/371961
Op 15 april is Kassa gestart met de #ikziejewel-actie via sociale media. Meedoen kan door onderstaande teskt de tweeten in combinatie met een foto van jezelf + een briefje met daarop #ikziejewel .

Maak kinderen met een zeer ernstige meervoudige beperking zichtbaar. Deel het pamflet! https://www.facebook.com/VaraKassa/videos/10154657165509315/ #ikziejewel #KassaTV