Handreiking vervolg Manifest familiebeleid in de VG-sector

In februari 2016 heeft KansPlus het Manifest Familiebeleid in de VG-sector aan u gepresenteerd. Het Manifest is een pleidooi om familie op een vanzelfsprekende manier te betrekken bij de zorg en de ondersteuning ten behoeve van hun kind, broer, zus of ander familielid. Wie anders dan de eigen familie kent hen bijna altijd beter en langer.

Met de nu verschenen Handreiking vervolg Manifest familiebeleid in de VG-sector geeft de Initiatiefgroep Familiebeleid praktische informatie over welke stappen genomen kunnen worden om familiebeleid de eerstkomende jaren verder te ontwikkelen. De handreiking is van toepassing voor alle familieverbanden, verwantenraden en cliëntenraden. Uiteraard staat de cliënt zelf centraal: de rol van de familie is aanvullend.

Manifest Familiebeleid en Handreiking vervolg Manifest lezen of bestellen?
U kunt de digitale uitgaven via onderstaande links lezen en downloaden:
Handreiking vervolg Manifest familiebeleid in de VG-sector
Manifest Familiebeleid en familieverenigingen in de VG-sector
De gedrukte uitgaven  kunt u voor € 5 per exemplaar bestellen via de webwinkel of door te mailen of te bellen naar KansPlus via info@kansplus.nl of 030 236 3744.

U kunt ook de map KansPlus & familiebeleid in de VG-sector bestellen. Hierin zit naast het Manifest en de Handreiking ook de Werkmethode Bouwstenen voor familiebeleid  die KansPlus samen met ’s Heerenloo ontwikkeld heeft.
Deze complete map is voor € 17.50 te bestellen via de webwinkel  of door te mailen of te bellen naar KansPlus via info@kansplus.nl of 030 236 3744.
De digitale versie van de werkmethode is via deze link te lezen en te downloaden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons Kennis- en adviescentrum via advies@kansplus.nl of via 030-236 37 50 (maandag t/m donderdag van 10.00 uur tot 13.00 uur).