Bijeenkomst Platform Wooninitiatieven Zuid-Nederland

Op zaterdag 4 november organiseren het Platform Wooninitiatieven Zuid-Nederland en Naar-keuze een bijeenkomst voor ouders/familieleden die betrokken zijn bij ouderinitiatieven. Centraal thema deze bijeenkomst is:  Het nieuwe toetsingskader van de Inspectie van de Gezondheidszorg & dilemma’s binnen wooninitiatieven

Angela Backx, zelf zus van iemand met een verstandelijke beperking en betrokken bij een ouderinitiatief, is werkzaam als Hoofdinspecteur bij Inspectie voor de Gezondheidszorg en zal deze inleiding verzorgen.

Wanneer?
Zaterdag 4 november 2017 van 10:00 tot 13:00

Waar?
MEE West-Brabant, Heerbaan 100, 4917 NL Breda

De bijeenkomst is gratis.

U kunt zich aanmelden tot 28 oktober via https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/wonen2017

Na aanmelding ontvangt u een week van te voren een bevestiging en het definitieve programma.