Gezellige jubileumdag in Dierenpark Amersfoort

Op 16 september vierde KansPlus (en haar rechtsvoorgangers) haar 65-jarig jubileum in Dierenpark Amersfoort.

                           

Ondanks de regenachtige dag waren we samen met zo’n 600 mensen: leden, medewerkers en diverse genodigden. Het was een hele leuke dag!

                           

Vanaf 10.30 uur werd iedereen ontvangen in de Suite met een kop koffie en gebak. Dickie van de Kaa, directeur van KansPlus, heette iedereen welkom. Henk Reijven kreeg symbolisch een bos bloemen overhandigd, omdat hij de eerste bezoeker was die dag. Daarna kon men het dierenpark bezoeken en naar één van de drie lezingen gaan die Marjo Hoedemaker hield. Hij vertelde een mooi verhaal over de olifanten, die daarbij ook hun eigen show maakten.

 

Bij de lunch in de Suite kon men elkaar ontmoeten om daarna naar een lezing van Marjo Hoedemaker te gaan of om nog een wandeling te maken.

KansPlus had een prijsvraag uitgeschreven wie van de bezoekers de juiste geboortedatum kon voorspellen van het eerste olifantenjong van de hoogzwangere Kina. Op 25 september is Thabo geboren. Carla Overeem (rechts) en Jolanda van der Greft (links) hebben deze datum goed voorspeld en hebben hiermee een mooie olifantenknuffel gewonnen.

 

 

Tijdens de dag hebben we ook mooie wensen voor de toekomst van KansPlus op mogen halen. Wij kijken terug op een geslaagde jubileumdag. We willen graag iedereen bedanken voor zijn of haar aanwezigheid en we willen ook MijnOrganisator en Buitenhof Reizen bedanken voor de organisatie en hun hulp.