Geef een verwenbox cadeau aan een mantelzorger

HandicapNL (voorheen Fonds verstandelijk gehandicapten) is opnieuw een actie gestart voor honderden ouders/verzorgers van kinderen met een beperking. Iedereen kent in zijn of haar omgeving wel een ouder of verzorger van een kind met een beperking. Deze ouders hebben het vaak zwaar en hun zorg stopt nooit. HandicapNL wil in september mensen verrassen met een goed gevulde verwenbox.
In de zomer van 2017 heeft KansPlus namens -toen- het Fonds verstandelijk gehandicapten al een aantal verwenboxen aan mogen bieden. U heeft hierover kunnen lezen in dit artikel in PlusPunt 49 van vorig jaar.

Geef een ouder/verzorger een verwenbox cadeau    

HandicapNL wil met uw hulp honderden ouders/verzorgers van kinderen met een handicap in het zonnetje zetten. Dat doen ze door deze gezinnen een mooie verwenbox cadeau te geven. Zo’n verwendoos zit vol verrassingen die ontspanning en steun bieden, als gebaar van waardering. Om te laten weten dat hun zorg gezien wordt.

Kent u een gezin die deze verwenbox enorm verdiend? Geef uw vrienden, buren of familie vrijblijvend op voor een verwenbox. In september verrast HandicapNL de door u opgegeven persoon met de verwenbox en eventueel een persoonlijke boodschap van u.

Meer informatie en opgeven? Ga naar handicap.nl/gebaarvanwaardering.