Nieuw bestuur voor ledengroep KansPlus-Sien Eindhoven|Helmond|de Kempen

Op zondag 13 januari konden leden van KansPlus in de regio Eindhoven kennis maken met de nieuwe bestuurders van de ledengroep KansPlus-Sien Eindhoven|Helmond|de Kempen.
Onder het genot van warme oliebollen en een glas bubbels namen de oud bestuurders tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst ‘Bubbels & Bollen’ afscheid en werden de nieuwe bestuurders verwelkomd.

De afscheidnemende bestuurders Ad den Hartog, Cees Adams, Maarten Haasnoot, Pierre Dassen en Theo Magermans kregen de KansPlus gouden Speld van Verdienste voor hun vele jaren bestuurswerk voor de vereniging. Vanuit het landelijk bureau van KansPlus waren Pouwel van de Siepkamp en Dickie van de Kaa aanwezig. Namens Sien was Koos Spanbroek erbij.

     

KansPlus-Sien Eindhoven|Helmond|de Kempen is er in geslaagd goede opvolgers te vinden in Ciske van der Wal (secretaris), Hans Tholen (penningmeester), Marijke Blom (voorzitter) en Peter Jacobs (coördinator activiteiten).

Wij wensen hen veel succes en een mooie samenwerking!