Winnaars prijsvraag SailWise bekend

De winnaars van de prijsvraag uit ons blad PlusPunt zijn bekend. In het oktobernummer van vorig jaar stond een prijsvraag waarmee een gratis weekend in een appartement van de organisatie SailWise te winnen was. SailWise organiseert al bijna 45 jaar watersportactiviteiten voor mensen met een beperking.

Uit de inzendingen heeft SailWise samen met de redactie van PlusPunt de winnaar gekozen. De familie de Jong uit Rotterdam mag samen met hun zoon en dochter een weekend doorbrengen in een appartement in It Sailhûs. Wij gunnen de van oorsprong Friese familie een mooi weekend in het Friese watersportdorp Elahuizen.
Op de foto staat naast de familie de Jong Menne Scherpenzeel, de directeur van SailWise. Hij reikte de prijs op 21 januari uit. Namens KansPlus waren Miriam Zegger, bestuurslid en Marion Thielemans, beleidsmedewerker PR/communicatie erbij.

Tussen de inzendingen zat ook het verhaal van de vader van Tijs: “Ik gun mijn zoon Tijs wel een weekend in It Sailhûs. Tijs is gek van boten, niet om zelf te varen maar om te genieten van het gerommel, de spanning en soms het motorgeluid. Een haven is de perfecte atmosfeer voor hem. Hij is blind en moet het dus hebben van de activiteit van anderen. We gaan vaak naar Enkhuizen……Wie weet kunnen we een keer met de Lutgerdina als deze ook ‘opstappers’ meeneemt.”

Toen we de inzendingen doornamen met de directeur van SailWise besloot hij dat naast de familie de Jong ook de familie van Tijs in aanmerking kwam voor een prijs.
Tijs mag op Koningsdag, samen met zijn familie en begeleider, meevaren op de tweemastklipper Lutgerdina.
KansPlus vindt het fantastisch dat SailWise een extra prijs heeft gegeven aan Tijs. We zijn ervan overtuigd dat hij een geweldige dag gaat beleven.

Op een later moment laten we weten hoe het weekend in It Sailhûs en de dag op de Lutgerdina is geweest.

Meer informatie over SailWise via deze link.