Pouwel van de Siepkamp overleden

Maandag 3 april bereikte ons het verdrietige bericht dat onze collega en oud-voorzitter van KansPlus Pouwel van de Siepkamp is overleden. Ondanks dat we wisten dat hij niet meer beter kon worden, kwam het bericht toch nog onverwachts.
Pouwel was meer dan een kwart eeuw betrokken bij de vereniging KansPlus en haar rechtsvoorganger het WOI (Werkverband van Ouder- en Familieverenigingen in Instellingen). In al die jaren heeft hij zijn kennis en inspiratie op het gebied van de gehandicaptenzorg met velen van ons gedeeld en was hij een belangrijke persoon binnen de vereniging en daarbuiten.

De laatste jaren was hij als senior beleidsadviseur actief voor KansPlus. Daarvoor was hij voorzitter van de landelijke organisatie en daarvoor bestuurslid. Altijd stond het belang van de mens met een verstandelijke beperking en hun naasten centraal.  Zeker in de coronatijd was hij de warme verbindende schakel tussen veel mensen en organisaties.

We zijn dankbaar voor het onbeschrijflijk vele werk dat hij voor ons heeft verricht. Niet alleen in woorden, maar ook in daden. Die kwamen uit zijn hart en het was zijn missie om op te komen voor het welzijn, het geluk en goede zorg en ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking en hun naasten.

Wij zullen Pouwel heel erg missen en wensen zijn gezin heel veel sterkte!

U kunt de uitvaartplechtigheid op dinsdag 11 april om 14.30 uur volgen via een livestream. Link: ceremony.media/nl/livestream/monutanoorderveldnieuwegein met wachtwoord FCRW2WRR

Landelijk bestuur, directie, medewerkers en vrijwilligers KansPlus