Vrijdag 26 oktober 2018

SamenSterkdag in Bilthoven

Op 26 oktober is er een SamenSterkdag in Bilthoven voor mensen met een beperking, familieleden en professionele zorgverleners. Je kunt er meedoen aan workshops en lezingen over onderwerpen als: meepraten over het ondersteuningsplan, zelf zeggen wat je wilt in het leven, je held kiezen als het gaat over vrijheid, in gesprek over je eigen netwerk of over ouder worden en goede zorg. Het programma ‘Samen Sterk voor Kwaliteit’ organiseert deze dag, samen met gastorganisatie Reinaerde. Iedereen is welkom: kom ook en doe mee!

Wat

Tijdens de SamenSterkdag in Bilthoven kunnen mensen elkaar ontmoeten, lezingen bijwonen en meedoen aan workshops. Het gaat er om dat we met elkaar in gesprek gaan over goede zorg en ondersteuning. 

Voor wie

Voor cliënten, familie, medewerkers, vrijwilligers, leden van cliëntenraden en alle anderen die zich betrokken voelen bij goede zorg.

Programma in Bilthoven

  • De SamenSterkdag is van 10.00 tot 16.00; koffie en thee staat klaar vanaf 09.00 uur.
  • We openen de dag gezamenlijk. Tijdens het gevarieerde ochtendprogramma komt o.a. mw. Brigitte Verhage van VWS iets vertellen over het nieuwe programma gehandicaptenzorg.
  • Daarna zijn er verschillende workshoprondes en lezingen:

Klik hier voor het overzicht van de workshops en/of lezingen. Maak nu vast een keuze waar je naar toe wilt en meld je aan met het aanmeldformulier onderaan deze mail.

Je kunt 3 maximaal workshops kiezen.

Als je liever een ronde over slaat, om de kraampjes te bekijken, een luchtje te scheppen of om mee te doen aan bijvoorbeeld het Tekenlab: dat kan ook. Kruis dan 2 workshops aan op het aanmeldformulier.

Waar is het

Het Lichtruim, Planetenplein 2, 3721LH Bilthoven.

Kosten

Meedoen op de SamenSterkdag is gratis.

Nog vragen?

Als je meer wil weten over deze of de andere SamenSterkdagen, kun je bellen of mailen met Corry Aarnoutse, c.aarnoutse@lfb.nu of 06-47012337.

Aanmelden

Doe je mee aan de SamenSterkdag in Bilthoven? Vul het aanmeldformulier:  https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/bilthoven

Vind je het lastig om je via de computer aan te melden? Dan kun je je begeleider of familie vragen of hij of zij wil helpen. Als dat niet lukt, kun je ons tijdens kantooruren ook bellen. We vullen dan samen het aanmeldingsformulier in. Telefoon: 06-47012337.

Deze SamenSterkdag vindt plaats in het kader van de kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg ‘Samen Sterk voor Kwaliteit’, een samenwerking van Ieder(in), KansPlus, LSR, LFB, MEE NL, NVAVG, VGN, V&VN, ZIN, IGJ i.o. en het Ministerie van VWS. Kijk op www.ikdoemee.nl voor meer informatie.