SamenSterkdag in Rijswijk

Op vrijdag 5 oktober is er een SamenSterkdag in Rijswijk voor mensen met een beperking, familieleden en professionele zorgverleners. Je kunt er meedoen aan workshops en lezingen over onderwerpen als: meepraten over het ondersteuningsplan, verbeteren van medezeggenschap, zelf zeggen wat je wilt in het leven, je held kiezen als het gaat over vrijheid, in gesprek over je eigen netwerk of over ouder worden en goede zorg.
Het programma ‘Samen Sterk voor Kwaliteit’ organiseert deze dag, samen met gastorganisatie, zorginstelling Middin. Kom ook en doe mee!

Wat?

Tijdens de SamenSterkdag in Rijswijk kunnen mensen elkaar ontmoeten, lezingen bijwonen en meedoen aan workshops. Het gaat er om dat we met elkaar in gesprek gaan over goede zorg en ondersteuning.

Klik hier om te kijken welke workshops en lezingen er zijn.

Voor wie?

Voor mensen die zorg en ondersteuning krijgen, familie, medewerkers, vrijwilligers, leden van cliëntenraden.

Programma in Rijswijk

  • De SamenSterkdag is van 10:00 tot 15:15 uur (inloop vanaf 9:30 uur).
  • We openen de dag gezamenlijk.
  • Daarna zijn er verschillende workshoprondes en lezingen.
  • Zie het aanmeldformulier en kies de workshops en/of lezingen waar je naar toe wilt.

Waar is het?

Middin
Prinses Beatrixlaan 16
2285 VZ Rijswijk

Kosten?

Meedoen op de SamenSterkdag is gratis.

Aanmelden:

Doe je mee aan de SamenSterkdag in Rijswijk? Vul het aanmeldformulier in via: https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/rijswijk . Vind je het lastig om je via de computer aan te melden? Dan kun je je begeleider of familie vragen of hij of zij wilt helpen. Als dat niet lukt, kun je ons tijdens kantooruren ook bellen. We vullen dan samen met jou het aanmeldformulier in. Telefoon: 030-293 76 64.

Nog vragen?

Als je meer wilt weten over deze of de andere SamenSterkdagen, kun je bellen of mailen met Paula du Pont of Helena Wiersma (030-293 76 64 / info@hetlsr.nl).

Uitnodiging SamenSterkdag in Rijswijk: uitnodiging_samensterkdag_middin (002)
Workshops en lezingen SamenSterkdag in Rijswijk: Workshops en lezingen op de SamenSterkdag in Rijswijk

Deze SamenSterkdag vindt plaats in het kader van de kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg ‘Samen Sterk voor Kwaliteit’, een samenwerking van Ieder(in), KansPlus, LSR, LFB, MEE NL, NVAVG, VGN, V&VN, ZIN, IGJ i.o. en het Ministerie van VWS. Kijk op www.ikdoemee.nl voor meer informatie.