Vrijdag 2 november 2018

SamenSterkdag in Rosmalen

Op 2 november 2018  is er een SamenSterkdag in Rosmalen voor mensen met een beperking, familieleden en professionele zorgverleners. Je kunt er meedoen aan workshops en lezingen over onderwerpen als: meepraten over het ondersteuningsplan, verbeteren van medezeggenschap, zelf zeggen wat je wilt in het leven, je held kiezen als het gaat over vrijheid, in gesprek over je eigen netwerk of over ouder worden en goede zorg. Het programma ‘Samen Sterk voor Kwaliteit’ organiseert deze dag, samen met gastorganisatie, zorginstelling Cello. Kom ook en doe mee!

Wat

Tijdens de SamenSterkdag in Rosmalen kunnen mensen elkaar ontmoeten, lezingen bijwonen en meedoen aan workshops. Het gaat er om dat we met elkaar in gesprek gaan over goede zorg en ondersteuning.

Voor wie

Voor mensen die zorg en ondersteuning krijgen, familie, medewerkers, vrijwilligers, leden van cliëntenraden.

Programma

  • De SamenSterkdag is van 10:00 tot 16:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur).
    We openen de dag gezamenlijk.
    Daarna zijn er verschillende workshoprondes en lezingen.
    Lunch, koffie/ thee en drankjes zijn inbegrepen.

Klik hier voor een overzicht van de workshops en lezingen en kies waar je naar toe wilt.

Waar is het

Cello, De Binckhorst Waterleidingstraat 2 5244 PE Rosmalen

Kosten

Meedoen op de SamenSterkdag is gratis.

Nog vragen?

Als je meer wilt weten over deze SamenSterkdag, kun je bellen of mailen met Mieke van Opstal of Natacha Lijding (030-720 00 00/ m.vanopstal@iederin.nl  of n.lijding@iederin.nl )

Aanmelden

Doe je mee aan de SamenSterkdag in Rosmalen? Vul het aanmeldformulier in via: https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/rosmalen . Vind je het lastig om je via de computer aan te melden? Dan kun je je begeleider of familie vragen of hij of zij wilt helpen. Als dat niet lukt, kun je ons tijdens kantooruren ook bellen. We vullen dan samen met jou het aanmeldformulier in.

Telefoon: 030-720 00 00.

Deze SamenSterkdag vindt plaats in het kader van de kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg ‘Samen Sterk voor Kwaliteit’, een samenwerking van Ieder(in), KansPlus, LSR, LFB, MEE NL, NVAVG, VGN, V&VN, ZIN, IGJ i.o. en het Ministerie van VWS. Kijk op www.ikdoemee.nl  voor meer informatie.