Familieactiviteiten

Zoals het woord al aangeeft zijn de familieactiviteiten voor de hele familie.  En wij mogen ons gelukkig prijzen dat aan alle activiteiten goed mee wordt gedaan.  Ouders, broers, zussen, ooms ,tantes, noem maar op. Iedereen doet  altijd heel enthousiast mee.  Dat geeft ons als bestuur de inspiratie om vaak een keer iets te organiseren.

Om u als lezer een indruk te geven van de activiteiten staan hier alvast een paar voorbeelden:

Omdat we met elkaar vinden dat informatie heel erg belangrijk is, organiseren wij regelmatig informatieavonden.  De ene keer nodigen wij een spreker uit om uitleg te geven over de PGB, en de andere keer komt iemand iets vertellen over bewindvoering of mentorschap

Maar het kan ook zo zijn dat we iemand van de brandweer uitnodigen om eens iets te komen vertellen over brandveiligheid in en rondom het huis.

Natuurlijk beginnen we elk jaar met onze traditionele nieuwjaarsreceptie.  Deze wordt elk jaar weer goed bezocht.

We hebben elk jaar een Bingo avond.  We zorgen er altijd voor dat we mooie prijzen hebben, waardoor de inspiratie om mee te doen groot is.

In de maand september organiseren we standaard een grote familiedag.  Dan vertrekken we s,morgens op tijd in twee grote bussen.

Om te beginnen hebben we na een niet al te lange busrit onze eerste koffiestop. Een heerlijk bakje koffie of thee met iets lekkers erbij geeft je een goed gevoel voor het begin van de dag.   Dan gaan we verder naar onze bestemming. De ene keer kan dat de Dierentuin zijn en een volgende keer kan dat een pretpark of een museum zijn.  Voor tussen de middag krijgt iedereen een lunch pakket, en kan iedereen de dag op eigen wijze doorbrengen.

Als afsluiting van de dag bezoeken we een restaurant waar we een drie gangen menu krijgen aangeboden.  Gezien de gezelligheid die dit met zich meebrengt  is dit vaak wel het leukste moment van de dag.

Dit zijn even een paar voorbeelden van activiteiten waar altijd veel belangstelling voor is.

Mocht u willen weten wanneer er activiteiten zijn,

hou dan onze agenda in de gaten

 

                                                           

 

                          

bowlingmiddag