Lid worden

Hieronder kunt u zich aanmelden als lid van KansPlus

Lid bent u al voor € 39,50 euro per jaar. U ontvangt daarvoor o.a. vier keer per jaar het verenigingstijdschrift PlusPunt. Ook kunt u voor informatie en advies bellen met het Kennis-en Adviescentrum en bent u welkom bij de activiteiten van KansPlus in uw regio. Inschrijven voor dit lidmaatschap kan via onderstaand formulier.

Voor €49,50 heeft u een familielidmaatschap. Het familielidmaatschap is voor alle leden van het gezin (ouders, broers en zussen, partner, eigen kinderen) van een persoon met een beperking, ongeacht waar deze wonen. Er is één hoofdlid die aangeschreven wordt voor de contributie.
Het hoofdlid kan desgewenst alle informatie en PlusPunt per post ontvangen, de overige familieleden krijgen de informatie digitaal.  Inschrijven voor het familielidmaatschap kan hier . U kunt dit formulier mailen naar ledenadministratie@kansplus.nl.

Meer informatie over wat de verschillende lidmaatschappen inhouden kunt u hier lezen.

Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben we graag een beeld van onze leden. Wilt u daarom zo vriendelijk zijn dit formulier geheel in te vullen?

  • Toestemming tot registratie wordt geacht te zijn verleend door invulling van dit formulier. Gegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt.