Dementietafel Noord-Holland

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dementietafel Noord-Holland

07-04-2022 om 19:00 - 21:30

Thema: Help wat gebeurt er?
Hoe ga ik om met veranderingen in gedrag? In het beginstadium van dementie zijn er allerlei veranderingen in het gedrag. Mensen gaan dingen vergeten, halen zaken door elkaar, verliezen vaardigheden en vaak gaat dit gepaard met angst en verdriet. Hoe kunnen we hier als familie, begeleiders het beste mee omgaan? Britt Mensink, orthopedagoog bij de Waerden, zal uitleg geven over de verschillende benaderingswijzen die gebruikt kunnen worden in de beginfase van het dementieel proces.

De Dementietafel is een plek waar u in een ongedwongen en open sfeer elkaar kunt ontmoeten en uw ervaringen kunt delen. We praten met elkaar aan de hand van een thema. Dit onder het genot van een kopje koffie/thee.

Wanneer?
Donderdag 7 april 2022 van 19.00 uur tot 21.30 uur

Waar?
Wijkcentrum Mare Nostrum, Arubastraat 2 in Alkmaar. Toegang is gratis. U hoeft zich niet aan te melden.

Voor wie?
Voor ouders, broer of zus, mantelzorger, vrijwilliger of professionele hulpverlener van iemand met een verstandelijke beperking. Uw kind, familielid, bekende of cliënt wordt ouder en/of dementeert. U wilt uw verhaal graag delen, kennis opdoen en antwoord krijgen op vragen die gaan over de zorg, ondersteuning en omgang.

Kijk hier voor de uitnodiging: Uitnodiging Dementietafel april 2022

Gegevens

Datum:
07-04-2022
Tijd:
19:00 - 21:30