Regiobijeenkomst Kwaliteitskompas in Wehl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Regiobijeenkomst Kwaliteitskompas in Wehl

09-03-2023 om 13:30 - 17:00

Recent is het kwaliteitskader voor de gehandicaptenzorg vernieuwd. Ook de naam is gewijzigd. We spreken nu over het kwaliteitskompas. Elke zorginstelling moet hieraan voldoen. De vereniging van zorgaanbieders (VGN) organiseert een aantal bijeenkomsten, als onderdeel van een Roadshow, rondom het Kwaliteitskompas Gehandicaptenzorg om met mensen met een beperking en hun verwanten, professionals, zorgkantoren en inspectie in gesprek te gaan over het werken met het Kwaliteitskompas in de praktijk. Vanuit KansPlus wordt medewerking verleend aan deze bijeenkomsten. Ook Ieder(in) en het LSR werken mee aan de bijeenkomsten.

Er is een afwisselend programma dat in het teken staat van informeren, inspireren, netwerken en activeren samengesteld, met diverse workshops waarin rondom verschillende thema’s met elkaar in gesprek of aan de slag kan worden gegaan. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Elke bijeenkomst heeft nagenoeg hetzelfde programma, dus u hoeft maar één bijeenkomst vast te leggen. We hopen op uw komst!

Wanneer?
donderdag 9 maart van 13.30 tot 17.00 uur

Waar?
bij Elver in Wehl

Voor wie?
Voor mensen met een beperking en hun verwanten, professionals, medewerkers van zorgkantoren en inspectie

Aanmelden:
Meer inhoudelijke informatie en de link om aan te melden vindt u op: https://www.vgn.nl/agenda/2023-02/regiobijeenkomsten-werken-met-het-kwaliteitskompas 

Wilt u meer weten over het Kwaliteitskompas, lees dan ook dit bericht.

Gegevens

Datum:
09-03-2023
Tijd:
13:30 - 17:00