Sien-event: een leven lang zorgen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sien-event: een leven lang zorgen

19-04-2023 om 16:00 - 20:00

Collega organisatie Sien organiseert op 19 april in Amersfoort een event onder het thema ‘Een leven lang zorgen’. Delen, ontmoeten en informeren staat centraal op 19 april.
Voor zorgprofessionals en familie van iemand met een beperking. Tijdens de gezamenlijke opening komt Theo van Uum, directeur van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN), aan het woord. Er zijn verschillende workshops, waarin alle fases van het leven aan bod komen. Rond de meerderjarigheid bijvoorbeeld spelen veel thema’s. Maar er zijn ook workshops over de fase van het ouder worden. Hoe ga je hiermee om? En wat als je zelf niet meer zo betrokken kunt zijn? Het aanbod is zo gevarieerd, dat iedereen een programma kan samenstellen dat passend is.

Locatie en kosten

Het event vindt plaats in Hart voor Vathorst in Amersfoort en is van 16.00 – 20.00 uur. Een toegangskaart kost € 27,50, inclusief drinken en maaltijd. (Partners € 15,00 & professionals € 40,00). Voor Sien-leden en Sien-donateurs is de toegang gratis. Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan!

KansPlus geeft de volgende workshop: Wat als ik het niet meer kan? – Workshopronde 1 (van 17.30 – 18.15 uur)

Als naaste kun je verschillende redenen hebben om stil te staan bij de vraag ‘Wat als ik het niet meer kan?’ Bijvoorbeeld omdat de zorg voor jou als ouder te veeleisend wordt of omdat je voortijdige overbelasting wilt voorkomen. Of dat je je als broer/zus, familielid afvraagt wat het betekent om de zorgende rol over te nemen? ‘Wat als ik het niet meer kan’ is een digitale tool die je thematisch de weg wijst naar informatie, organisaties, hulpmiddelen en websites die je kunnen helpen bij het beantwoorden van deze vraag. In de workshop nemen we je mee in de tool.
Workshopleiders: Dickie van de Kaa, directeur KansPlus en Marion Thielemans, beleidsmedewerker KansPlus

Gegevens

Datum:
19-04-2023
Tijd:
16:00 - 20:00