Symposium Samen één Toekomst-UITGESTELD

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Symposium Samen één Toekomst-UITGESTELD

25-11-2021 om 13:00 - 17:00

Vanwege de oplopende coronabesmettingen en zorgen hierover van deelnemers aan het symposium ‘Samen Één Toekomst’ is besloten om het symposium van 25 november uit te stellen. Het wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum, hopelijk binnen afzienbare termijn, in het nieuwe jaar. 

Wat?

Familievereniging Lunetzorg organiseert het Symposium Samen één Toekomst over een viertal uitdagingen waar de gehandicaptenzorg in Nederland de komende jaren voor staat. Over financiering, medewerkers in de zorg, kwaliteit van zorg en over vitale medezeggenschap.

Financiering: Voor heel de zorgsector in Nederland staat de financiering onder druk. Hoe is het beeld binnen de verstandelijke gehandicaptenzorg?
Medewerkers in de zorg: Instellingen in de verstandelijk gehandicaptenzorg hebben moeite om voldoende personeel te vinden en te behouden – zowel kwantitatief als kwalitatief. Deels een arbeidsmarktprobleem, deels ook niet. Wat is eraan te doen?
Kwaliteit van zorg: Complexe zorgomgeving, personeelsbezetting en financiering die onder druk staan: wat is ervoor nodig om de kwaliteit van basiszorg en “een goed leven voor cliënten” te realiseren?
Vitale medezeggenschap: Gezien de uitdagingen die de komende jaren afkomen op instellingen voor verstandelijk gehandicaptenzorg is maximale betrokkenheid van de meest directe belanghebbenden – cliënten en hun verwanten – van groot belang. Hoe kunnen we vitale medezeggenschap organiseren?

Wanneer?

Op 25 november van 13.00 uur tot 17.00 uur in ontmoetingscentrum De Buitengaander te Westerhoven.

Voor wie?

Het symposium is bedoeld voor cliënten, ouders en vertegenwoordigers, medewerkers en bestuurders van Lunet zorg. Ook leden van KansPlus zijn van harte welkom.

Aanmelden:

via een mail naar info@fv-lunetzorg.nl

Meer informatie:
Uitnodiging Symposium Samen een toekomst

Gegevens

Datum:
25-11-2021
Tijd:
13:00 - 17:00