Webinar tool 'Wat als ik het niet meer kan?'

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar tool ‘Wat als ik het niet meer kan?’

16-05-2022 om 19:30 - 21:00

Op 16 mei 2022 organiseert KansPlus van 19.30 uur tot 21.00 uur een webinar over de tool ‘Wat als ik het niet meer kan?’ We laten zien waar de tool te vinden is, hoe de tool is opgebouwd en we gaan in gesprek over de tool.

Iedereen die intensief voor iemand met een beperking zorgt, staat er weleens bij stil. Wie zal mijn plaats innemen als ik het niet meer kan? Aan wie kan ik het overdragen? En hoe pak ik dat aan?

 

De tool Wat als ik het niet meer kan? wijst je de weg naar informatie, organisaties, hulpmiddelen en websites die kunnen helpen bij de beantwoording van deze vraag.

De tool laat je ook meelezen met de verhalen van andere naasten. Naasten die zich net als jij afvragen wie hun rol zou kunnen overnemen en wie er voor hun kind of broer of zus zal zijn.

De tool is opgebouwd rond vragen van naasten en geeft verschillende richtingen aan om met de vraag ‘Wat als ik het niet meer kan?’ om te gaan. Rondom verschillende thema’s zoals bewustwording, zorg en wonen, omgaan met emoties , de mensen om je heen.

Voor wie?
voor leden van KansPlus en andere belangstellenden (maximaal 25 deelnemers)
Wanneer?
op maandag 16 mei van 19.30 uur tot 21.00 uur digitaal via Zoom
Aanmelden?
U kunt zich niet meer aanmelden. Het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Na aanmelding ontvangt u op 12 mei een link voor deelname.

Gegevens

Datum:
16-05-2022
Tijd:
19:30 - 21:00