Oisterwijk

KansPlus Oisterwijk omvat de volgende gemeenten: Berkel-Enschot, Biezenmortel, Haaren, Moergestel, Oisterwijk en Udenhout.

De missie KansPlus Oisterwijk e.o. is:

KansPlus Oisterwijk e.o. heeft als missie mensen met een verstandelijke beperking te midden van de samenleving met elkaar te verbinden en te ondersteunen, waardoor zij zich zo zelfstandig en volwaardig mogelijk in hun omgeving kunnen ontplooien.

De Visie KansPlus Oisterwijk e.o.:

  • KansPlus e.o zal bij de belangenbehartiging zo veel mogelijk samen optrekken met de andere ouderverenigingen en waar mogelijk samenwerken om daadkrachtiger te zijn.
  • Bij de vereniging heerst een zodanige cultuur waar mensen met een verstandelijke beperking of hun verwanten elkaar kunnen ontmoeten en zich thuis voelen .
  • de vereniging heeft een zodanige naamsbekendheid, dat zij bekend zijn bij de doelgroep en andere (belangen)organisaties en lokale overheden.

Het bestuur van KansPlus Oisterwijk bestaat uit 4 personen en wordt ondersteund door 6 contactpersonen. Deze contactpersonen organiseren door het jaar heen activiteiten zoals o.a: bowlingmiddagen, kerstviering, carnavals-mis en middag, familiedag

Daarnaast komen wij natuurlijk ook op voor de belangen van mensen met een verstandelijke beperking.

Wilt u meer informatie over onze ledengroep, stuurt u dan een mail naar info@kansplusoisterwijk.nl

www.kansplusoisterwijk.nl