Zelf een auto besturen

op zondag 3 april kunnen mensen met een verstandelijke beperking zelf ervaren wat het betekent om eens een auto te besturen.

Zij mogen allen ongeveer twee keer 25 minuten autorijden onder begeleiding van een rijinstructeur in een lesauto. Het evenement start om 10.00 uur en eindigt het om 17.00 uur. Dit evenement wordt gerealiseerd in samenwerking met Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV) en verschillende rijscholen uit de regio.

Het rijden zal plaatsvinden op een afgesloten circuit. Aan de rand van het circuit is er een mogelijkheid voor bezoekers om de deelnemers te zien rijden. Tevens zal het evenement voorzien zijn van catering en muziek. Al met al weer een leuke dag voor vooral de deelnemers, maar ook voor de begeleiders en bezoekers. Dus kom gerust een kijkje nemen en de deelnemers aanmoedigen! Het adres is: De Knobben 100, 9202 XJ Drachten

Hoe kun jij jezelf of iemand anders aanmelden? Stuur een e-mail naar info@stichtingrevi.nl. Vermeld bij opgave specifiek om welke dag het gaat, de naam, het adres en de geboortedatum. Voor deelname wordt een kleine bijdrage van €10,- gevraagd per deelnemer. Let op: deelname is alleen mogelijk vanaf 16,5 jaar. De inschrijving start op zaterdag 20-02 en vol is vol!

Voor meer informatie bezoekt u de website van de stichting REVI