Actueel

Onze eigen activiteiten/uitnodigingen (KPS NOP/URK) staan ook onder AGENDA

Wilt u onze uitnodigingen  via mail ontvangen geef dit dan door aan Corine Boone ; kansplussiennop@gmail.com

Nieuwsbrief december 2022

Nieuwsbrief september 2022

 Nieuwsbrief juli 2022

 

Door de huidige ontwikkelingen i.v.m het coronavirus hebben wij moeten besluiten om de Paasbrunch/pubquiz van 4 april 2021 niet door te laten gaan.

4 april paasbruch met vooraf een pub-quiz.

Leuke quiz met veel muziek, animatie en filmpjes.

Meerkeuze vragen m.b.v. foto s.

 15 maart aangepaste kerkdienst in de Ontmoeting Emmeloord.

 

Jostiband & Cantabilé

Prachtig geslaagd feestje in de Fontein.

Hieronder links van filmpjes op facebook.

Jostiband in Emmeloord

Jostiband Cantabile Emmeloord

 

Bestuur en vrijwilligers uitje. Samen aan het kokkerellen.

Zeer gezellig en inspirerend.

Vragenuurtje bij KansPlusSien

Emmeloord – 13 februari bent u van harte welkom op onze jaarvergadering.
De avond begint om 19:30 uur. Na het officiële gedeelte is er tijd voor al u vragen.

Zie voor de uitnodiging : Uitnodiging jaarverg 2020

 

Vergoeding lidmaatschap (o.a. KansPlus) patiëntenvereniging 2020

Een patiëntenvereniging is een organisatie die opkomt voor de belangen van mensen met een bepaalde aandoening. De verenigingen hebben meestal tot doel het geven van voorlichting over de aandoening en het organiseren van themabijeenkomsten. Sommige zorgverzekeraars vergoeden  (een deel) van deze kosten.

Zie onderstaande link.

Vergoeding-lidmaatschap-patientenvereniging-2020

Zaterdag 4 januari 2020 nieuwjaarsfeest met het Zwartlappenkoor.

Klik op link onder de foto voor uitnodiging.

Activiteit van STEP  e.a.

uitnodiging njf 2020-1

KansPlusSien kerstmiddag, Emmeloord

zaterdag 14 december 2019

EMMELOORD – Zaterdagmiddag 14 december organiseert KansPlusSien een kerstmiddag. Anje Doorn verzorgt een workshop kerst bloementaart maken en de band ‘Romani’ zorgt voor de muzikale invulling. De middag begint om 14:00 uur in het schoolgebouw van Aeres Praktijkonderwijs, Scandinaviëlaan 33-A .  uitnodiging kerst 2019

 

Opgave via kansplussiennop@gmail.com of bel: 0613774902 Leden betalen 2,00 per persoon en niet leden 5,00 euro per persoon. Voor iedereen met een verstandelijke beperking en zijn of haar familie of begeleider.

Nieuws vanuit het KansplusSien bestuur

Raboclubsupport: Dit jaar hebben we voor het eerst meegedaan met de Rabo Clubsupport actie. Leden van Rabobank konden stemmen op Kansplus om zodoende geld te ontvangen voor prikkelarme individuele muziekactiviteiten bij leden thuis. Ondanks dat we laat zijn ingestapt en nog maar weinig aan promotie konden doen is er toch € 431,61 ontvangen. Bedankt voor uw stemmen, volgend jaar zullen we ons weer aanmelden voor de Rabo Clubsupport actie.

Vacature voor het bestuur van KansplusSien: Wilma Alves gaat na jarenlange inzet, ons bestuur verlaten. Wij zullen op gepaste wijze afscheid van haar nemen. Zij blijft nog wel een jaar lid van de activiteiten commissie. Daarnaast heeft Gwendolyn Bouwknegt te kennen gegeven te willen stoppen. Wij zijn op zoek naar vervangers voor hen in het bestuur. Wij vergaderen ongeveer 5 keer per jaar. Bent u degene die ons bestuur wil komen versterken of weet u een geschikte kandidaat dan kunt u contact opnemen met Joke van Erp (0527 619566).

Vacature activiteitencommissie: Deze commissie organiseert zo’n 6 activiteiten per jaar voor onze leden, variërend van de jaarlijkse familiedag, disco, thema activiteiten rond Pasen en Kerst, een theatervoorstelling of een koor/muziekavond. Lijkt het u leuk om ons daarbij te helpen? Ook dan kunt u contact opnemen met Joke van Erp (0527 619566)

Lidmaatschap via Kansplus of Sien: Onze activiteiten worden bezocht door leden van KansplusSien en niet leden. Leden betalen minder of niets  voor de door ons georganiseerde activiteiten. Hoe meer leden, des te meer financiële middelen wij ontvangen van de landelijke organisaties.

Dit jaar kregen wij bericht van de landelijke vereniging Sien, dat zij onze activiteiten financieel niet meer wil/kan ondersteunen. Wij vinden dat zeer jammer, want onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door een vaste bijdrage op basis van het aantal leden. Eenzelfde ondersteuning krijgen we van Kansplus, die dit wel blijft doorzetten. Mocht u lid willen worden van KansplusSien Noordoostpolder dan verzoeken wij u zich via Kansplus aan te melden. www.kansplus.nl 030-236 3744.

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt in februari de jaarvergadering gehouden. Dit combineren we met een lezing of uitleg over actuele onderwerpen waar onze doelgroep mee te maken heeft. Helaas wordt de animo voor dergelijke avonden steeds minder. Dit jaar willen we alleen de jaarvergadering  houden en vervalt de themabijeenkomst. Als bestuur willen we uiteraard verantwoording afleggen voor het beleid en de jaarrekening van het afgelopen jaar vaststellen. Mocht u ideeën of wensen hebben voor de toekomst van onze vereniging of zijn er andere zaken die u bezig houden, dan is dit een mooie gelegenheid om op de jaarvergadering aanwezig te zijn.

Vooraankondiging zang en muziekavond:  Op zaterdag 7 maart 2020 verzorgt het polderkoor Cantabile samen met de Jostiband een zang en muziekconcert. Leden van KansplusSien zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Er is een middag en een avondvoorstelling, de entree is € 15,00, inclusief 2 consumpties. Per (gezins)-lidmaatschap stelt KansplusSien Noordoostpolder één vrijkaart ter waarde van € 15,00 beschikbaar, deze kunt u bestellen via Kansplussiennop@gmail.com. Wilt u met meerdere mensen komen, dan kunt u de overige kaarten kopen via kaartverkooppunt www.ticketverkoop.nl.

Op deze manier bent u weer op de hoogte wat er speelt binnen onze vereniging. Als u vragen en of opmerkingen heeft kunt u contact zoeken met Joke van Erp (0527-619566) voorzitter KansplusSien Noordoostpolder-Urk.

 

 

  U kunt ons sinds kort ook vinden op Instagram.

 

 

 

 

 

7 Maart 2020 optreden Jostiband met koor Cantabilé

http://www.cantabilezingt.nl/

 

Optreden NatZat zaterdagmiddag 2 november.

uitnodiging koor natzat kleur

DISCO zaterdag 5 oktober met de mannen van de Ronde Tafel 49

 

EMMELOORD – De mannen van de ronde tafel www.rt49.nl en KansPlusSien houden zaterdag 5 oktober om 19.30 uur een disco voor mensen met een verstandelijke beperking. De Disco is in het Zuyderzee Lyceum aan Professor Ter Veenstraat. De locatie en de dansvloer is rolstoeltoegankelijk.

fotodisco2018

De ronde tafel draait muziek voor alle niveau s en leeftijden. Er wordt ook gezorgd voor een hapje en een drankje. Opgeven kan via kansplussiennop@gmail of bel Wilma Alves 0613774902. Uitnodiging Disco 2019 (1)

 

Boekentip!

Volgens Maud Wilms:

 

  • Het boek is een écht voorleesboek voor kinderen van 6 t/m 10 jaar.
  • Kinderen die ook een broer of zus hebben met een lichte tot matige verstandelijke beperking zullen zich in Len herkennen.
  • Voor andere kinderen is het een veilige kennismaking met kinderen die een handicap hebben.
  • Daarnaast het is boek hét ultieme cadeau voor mensen die werken in het onderwijs en de zorg.

 

https://www.maudwilms.nl/

Mantelzorgwaardering voor jongeren in de Noordoostpolder

Dit jaar is er voor jonge mantelzorgers tussen de 7 en 18 jaar een waardering.

Daarvoor zijn wel een aantal voorwaarden:

11 mei familiedag in het Dolfinarium

U komt toch ook ! Zie onderstaande link voor de uitnodiging .

uitnodiging familiedag 2019

Zaterdag 13 April Paasbrunch & Muziekbingo in Tollebeek.

Zie onderstaande link  voor de uitnodiging.

uitnodiging paasbrunch 2019

De Vrolijke Vier.

We hebben weer geweldig genoten van het optreden van De Vrolijke Vier !

Onze nieuwe brochure is uit !

 

 

Vrijdag 15 maart De Vrolijke Vier

uitnodiging kps concert 2019

De vrolijke vier is een energiek muziek trio dat interactieve muziek maakt voor kinderen tot ongeveer 8 jaar en voor mensen met een beperking.  De meerstemmige liedjes gaanvan hetvliegerlied via de Hokey Pokey naar Mexico. Het trio bestaat uit Jarco van Koulil (drums), René van Koulil(toetsen) en LiseRoetman (gitaar).  Het vierde lid  is het enthousiaste publiek dat elk optreden compleet maakt door mee te dansen, mee te zingen en zelfs mee te spelen.

 

24 februari aangepaste kerkdienst Emmeloord

10:30 uur  Europalaan 42

www.pgemmeloord.nl/kerkdiensten

 

Uitnodiging Jaarvergadering
en Themabijeenkomst:
Jonge mantelzorgers (Ook niet leden zijn van harte welkom op deze avond)
27 februari 2019 20:00 uur
Locatie: Boerderij Groeizaam, Pilotenweg 7a Emmeloord

 

Uitnodiging Themabijeenk. en Jaarvergadering 2019

Vrijdag 11 januari 2019 Nieuwjaarsdisco van G.O.O.S. (Gezellig Onder Ons Samenzijn).

Zie link voor de uitnodiging.

1 – 11 januari 2019

 

Nieuwjaarsfestival o.a. georganiseerd door STEP en SOROPTIMISTEN.

Bekijk de uitnodiging op VOLGENDE website:
https://www.stepnop.nl/nieuwjaarsfestival/

Kerstmiddag

Wat was het weer een geslaagde kerstmiddag.  Creatief bezig zijn met zoutdeeg , met kleur en glitter prachtige creaties. Afsluitend High Tea  en dit alles onder muzikale begeleiding van Mireille.

15 december kerstknutsel activiteit, high tea en  muziek !

Klik op onderstaande link voor de uitnodiging. Opgave verplicht en graag voor 8 december a.s.

uitnodiging kerst 2018

 

Groot festijn met Piratenkoor “de Vliegende Hollander”

Onderstaande link een korte impressie !

De Vliegende Hollander bij KansPlusSien

 

 

DISCO met de mannen ! 

Zaterdagavond onze oergezellige DISCO gehad, geheel verzorgd door de mannen van de ronde tafel Noordoostpolder; met hapjes en drankjes.


Ook hadden de mannen ervoor gezorgd dat we verzoeknummers konden indienen …. en speciaal voor de beste zangers onder ons een microfoon om hun zangtalent

te laten horen aan het grote publiek.
Bouwbedrijf Verwer had voor deze avond een rolstoelplank gemaakt waardoor iedereen van ons in de kuil kon komen mee swingen!

Poppentheater in de herfstvakantie.

Komen jullie ook naar het poppentheater “muis zoekt huis”

Muis heeft een appel gevonden en wil die mee naar zijn holletje nemen, maar de appel is te groot. Daarom gaat hij op zoek naar een groter huis.

Interactieve natuurvoorstelling met tafelpoppen. Er wordt lekker veel bij gezongen.

muis zoekt huis

Het is natuurlijk erg leuk als er naderhand voor de kinderen een appeltje is!

Geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking
duur: 35 tot 45 minuten

Vrijdag 26 oktober om 11 en om 13 uur . Zie uitnodiging agenda.

Zaterdag 20 oktober DISCO

Opgeven kan nog steeds , zie voor uitnodiging bij AGENDA.

Een DISCO mede mogelijk gemaakt door Ronde Tafel 49

Deze mannen zorgen altijd voor een geslaagd feestje.

Bel Ina 0527-617644 of mail kansplussiennop@gmail.com

 

Off the road met JCI opgeven tot met 30 september !!

Aangepaste kerkdienst 23 september in de

Jeruzalem Kerk Emmeloord

Uitnodiging:

AANGEPASTEdienst NJK 2018

NOORDOOSTPOLDER

MANTELZORGWAARDERING

De gemeente Noordoostpolder wil aan mantelzorgers een blijk van waardering geven.

U bent mantelzorger als u langdurig en onbetaald zorgt voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit uw omgeving. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, of een ander familielid, vriend of kennis. Onder mantelzorg valt niet de alledaagse zorg, zoals bijvoorbeeld zorg voor een gezond kind.

http://www.carrefour.nu/mantelzorgwaardering

 

URK Mantelzorgers verdienen blijk van waardering en erkenning. Meld uzelf of hem/haar aan!

Een mantelzorger zorgt voor langere tijd voor een langdurig zieke of hulpbehoevende partner, een familielid, vriend of buur. Mantelzorger worden is meestal geen bewuste keuze. Het overkomt je! Vaak is deze zorg langdurig en intensief. Ze zijn van onschatbare waarde, zowel voor hun zorgvrager als voor de maatschappij.

Om ze een blijk van waardering én een steun in de rug te geven wordt jaarlijks de Dag van de Mantelzorg georganiseerd.

Caritas Urk, organiseert deze dag dit jaar op donderdag 8 november.

Met een gezellig avondprogramma óf een bon voor een attentie, ontvangen mantelzorgers de erkenning en waardering die ze verdienen. Mantelzorgers kunnen zichzelf aanmelden maar ook de zorgvrager of de omgeving kan dit doen.

https://www.caritasurk.nl/actueel

 

Blote voetenpad met kansplussien

 

Kraggenburg – Afgelopen week organiseerde kansplussien  het Blote voetenpad. Het Blote voetenpad werd gelopen op de bodem van de Zee. Voor vele een spannende en uitdagende activiteit. Elkaar helpen was een must, samenwerken om het 2,5 km pad met glas, blubber, sloot, mais en meer te overbruggen. Een geweldige beleving. Met rond de 20 deelnemers hadden we een leuke opkomst. Het voetpad was voor ieder te doen. Je kon bij iedere obstakel de keus maken of je erdoor, erover of omheen ging.   Als afsluiting  was er patat. Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door de Rotary Emmeloord , Hoeve Marant en Boerderij Groeizaam.

 

 

 

 

 

 

 

29 augustus 2018 blote voetenpad !

Woensdagmiddag 29 augustus gaan we het blote voetenpad lopen.  Voor leden gratis en niet leden betalen een kleine bijdrage. Vertrekken vanuit Emmeloord naar Hoeve Marant in Kraggenburg om daar het blote voetenpad te lopen . We sluiten af met friet en snack. Verder informatie volgt nog.  Wilt u onze uitnodigingen via de mail ontvangen stuur dan een berichtje naar : kansplussiennop@gmail.com  Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de Rotary club Emmeloord.

uitnodiging blote voetenpad

 

Contact Clown  Miloe

Een hele leuke actie !

KansPlusSien  had een facebook actie like en deel gewonnen.

Een gratis bezoekje van Contact Clown Miloe aan een woonvorm.

 

 

 

 

Geslaagde familie dag !

Ruim 100 mensen waren aanwezig op de familiedag van KansPlusSien. Wat was het mooi in de orchideeenhoeve. Genoten van het samen zijn , muziek van de TriMarAnder , die vele soorten dieren en planten.

Aangepaste kerkdienst  20 mei 2018  in Emmeloord.

AANGEPASTEdienst ontmoeting 2018

 

Herkenbare vlag voor KansPlusSien NOP/Urk.

TOLLEBEEK

Om meer bekendheid te geven aan KansPlusSien NOP/Urk en als herkenning voor de cliënten zijn er een tweetal Beach vlaggen ontworpen. De officiële onthulling vond plaats tijdens de paasbrunch en het “Ik hou van Holland” spel in de Goede Aanloop in Tollebeek. Martijn van Dijk en Trudy Horzelenberg (beide cliënten zijn afgebeeld op de beachvlaggen). De vlaggen zijn mede mogelijk gemaakt door Johan Knoppert-Fotografie en Mediascape

Week van de Zorg en Welzijn van 12 maart tot en met 17 maart!

Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen, revalidatie in de gehandicaptenzorg etc.

De volgende locaties van Stichting Philadelphia Zorg op Urk en Emmeloord stellen hun deuren open:

Vrijdag 20 maart
Ambulant Urk, p/a de Giek 29, Urk; 16.00 tot 18.00 uur

Zaterdag 21 maart 
Het Hop, Ramswelle 30, Urk; 14.00 tot 17.00 uur
PhilaTalma, Genemuidenstraat 4, Emmeloord; 12.00 tot 13.00 uur
Reijderhaven, Reijdersant 15, Emmeloord; 14.00 tot 16.00 uur
Kometenlaan, Kometenlaan 8, Emmeloord; 14.00 tot 16.00 uur
Rozenburg, Rozenburg 7, Emmeloord; 14.00 tot 16.00 uur

 

http://weekvanzorgenwelzijn.nl/

http://www.denoordoostpolder.nl/nieuws/64138/clienten-philadelphia-zorg-serveren-koffie-met-een-koekje/

Koken met KPS

Emmeloord –  Afgelopen december organiseerde wij voor het eerst een kookworkshop met als thema kerst.  Samen met Truus Vlaming (www.truuskookt.nl) hadden wij een divers, gezond, kleurrijk en vooral lekker menu samengesteld.
     
De opzet van deze activiteit was dat iedereen zijn steentje bij kon dragen en aan het einde kon genieten van het zelf gekookte diner. Weinig  kwam uit een pakje of zakje, er is veel vers aangekocht of gekregen.

De beleving was geweldig! Wat hebben we met z’n allen hard gewerkt, we hebben gekneed, gemixt, geraspt, geschild met aardappelschilmesjes én met een handschilmachine, ook hebben we heerlijk fruit in pure chocolade gedompeld. Jum! Daarnaast was er een hele groep mensen aan een grote stamtafel aardappels in blokjes aan het snijden, hoe gezellig is dat.

Bij het eten kreeg iedereen rode of witte wijn (druivensap) in een heus wijnglas die na afloop net als de menukaart en receptenboekje mee naar huis mocht. Al met al een succesvolle activiteit.
Tijdens de jaarvergadering met aansluitend thema De Levensjas (rouw en verlies)zijn er nog enkele boekjes te koop.
 uitnodiging thema avond jaarverg 15-2-18

Het  kookboekje is hieronder te downloaden.

Kps kookboek

Vergoeding zorgverzekering lidmaatschap patiëntenverenigingen 2018

Een patiëntenvereniging is een organisatie die opkomt voor de belangen van mensen met een bepaalde aandoening. De verenigingen hebben meestal tot doel het geven van voorlichting over de aandoening en het organiseren van themabijeenkomsten. Sommige zorgverzekeraars vergoeden  (een deel) van deze kosten.  Zie link hieronder.

Vergoeding lidmaatschap patientenvereniging 2018

 

Uitnodiging NJF Zwartlappenkoor 2018 in de herkansing

 

Aangepaste kerkdienst op 19-11-2017 om 9.30 in de Nieuw Jeruzalem Kerk in Emmeloord

 

 

AANGEPASTEdienst NJK 2017

 

 

KPS Kerst Kookworkshop  16 december 

kerstkookworkshop    uitnodiging

INFORMATIEMARKT 15 NOVEMBER

Informatiemarkt georganiseerd door oudercommissie Zonnebloemschool.

Voor alle belangstellenden! Ruim 30 standhouders.
Markt over zorg , vrijetijd, dagbesteding, wonen en meer.
Geneveplein 1 , Emmeloord
Info: oudercommissie@zonnebloemschool.nl

JOSTIBAND OP Urk

Op vrijdag 16 maart 2018 komt de Jostiband optreden in Sporthal De Vlechttuinen op Urk.

De zaal gaat open om 18.30 uur, het concert start om 20.00 uur.

Kaarten zijn online te verkrijgen via deze pagina:

https://www.caritasurk.nl/agenda/item/415

 

 

Leerlingenvervoer

Maakt u kosten voor vervoer van uw kind van en naar school omdat uw kind door een handicap niet zelf of met begeleiding naar school kan? Of de school te ver weg is? Misschien komt u dan in aanmerking voor Leerlingenvervoer. U kunt hiervoor een aanvraagcheck doorlopen. Als u in aanmerking komt, kunt u de aanvraag digitaal indienen.  https://www.noordoostpolder.nl/leerlingenvervoer-0

 

Aangepaste kerkdienst

Uitnodiging :

De Gereformeerde kerk op Urk nodigt u uit voor een aangepaste kerkdienst .

De aangepaste kerkdienst wordt gehouden op D.V . zondag 3 december 2017 In kerkelijk centrum ‘’de Poort ‘’ .

De dienst begint om 16:00 vanaf 15:30 zijn de deuren geopend .

De voorganger is ds . de Groot , medewerking wordt verleend door jongerenpastor Sjoerd Bakker .

Inspiratiebijeenkomst “Ieder op zijn plek”

Ouders van een kind met een beperking en professionals hebben ieder hun eigen plek in de zorg voor het kind. Begrippen als loslaten, vertrouwen en ruimte geven zijn belangrijk in de Driehoekskunde die orthopedagoog Chiel Egberts ontwikkelde. Hij spreekt hierover op de inspiratiebijeenkomst van Sien in Sint Nicolaasga met als thema ‘Ieder op zijn plek’.  3 november 2017

http://www.sien.nl/calendars/item/853/inspiratiebijeenkomst-ieder-op-zijn-plek

Mantelzorgwaardering Noordoostpolder 2017

Meldt u zich voor 10 oktober 2017 aan middels het volledig ingevulde formulier, dan krijgt u de cadeaubon rond de Dag van de Mantelzorg thuis gestuurd.

http://www.carrefour.nu/mantelzorgwaardering

Aangepaste Kerkdienst Urk

 

Zondagmorgen  17 september om 10.00 uur zal er in de Rehoboth kerk (Nagel 32 Urk) een aangepaste dienst worden gehouden. Thema is vertrouwen zoals David dat deed tegenover Goliath.Predikant is Arend-Jan de Boer, GKV Urk . aangepaste dienst flyer

 

Muziek speciaal

Voor kinderen met een verstandelijke beperking bieden wij muzieklessen op maat. We gaan samen muziek maken en liedjes zingen. Je leert op eenvoudige instrumenten spelen en we gaan bewegen en dansen op verschillende soorten muziek. Bij ‘Muziek speciaal’ kijken we naar de mogelijkheden van de individuele deelnemer. Samen plezier maken staat voorop. De lessen worden gegeven door Marion Schaap, zij is muziektherapeut en gespecialiseerd in muzieklessen voor mensen met een beperking. info muziek op maat1

Muziek op Maat


Vind je het leuk om samen met anderen liedjes te zingen,
om op verschillende instrumenten te spelen, te dansen of lekker naar muziek te luisteren dan is Muziek op Maat wat voor jou! info muziek op maat1

 

 

KPS Kerst kookworkshop

Zaterdag 16 december van 14:30 uur tot 17:30 uur organiseren wij een kerst kookworkshop. ! Zie ook onze agenda.

Rolstoelspeelplaats Urk

 

Primeur ,Urk heeft van Noord-Holland een strand/water rolstoel beschikbaar vanaf 08-09-2017
Nu kunnen rolstoel gebonden kinderen/ouderen ook genieten van het strand en water . Zie facebook pagina Rolstoelspeelplaats Urk Rolstoelspeelplaats Urk

 

foto van Rolstoelspeelplaats Urk.

 

 

Sponsor actie ! bij Eindeloos Emmeloord.
Broodje van de maand augustus voor Stichting Syndroom van de Lach.

Woonruimte

Woonz!nnig (Luttelgeest/Kuinre) heeft per direct een appartement beschikbaar.
Woonz!nnig is een woonvorm waar 24/7 begeleiding aanwezig is. Hier kunnen 5 meiden tussen de 18 en 25 jaar met een beperking wonen.

https://www.facebook.com/pages/ZN-Zorgboerderij/291572837551257

 

Medisch Toiletpas aanvragen


Stichting Medisch Toiletpas Nederland is een collectiviteit en dé verstrekker van de Medisch Toiletpas. De stichting is non-profit en buiten het verstrekken van de Medisch Toiletpas behartigen zij de belangen van haar pashouders.

http://www.medischtoiletpasnederland.nl/aanvraag-formulier/

 

Vacature 09-2017
Zorgboerderij Buiten gewoon! Fit-inn Kraggenburg

https://www.facebook.com/search/top/?q=buiten%20gewoon%20fit-inn