Gezocht! Praktijkvoorbeelden van zorg in het ziekenhuis aan mensen met een (complexe) verstandelijke en/of lichamelijke beperking

In het kader van een verkennend onderzoek dat Significant Public in opdracht van het Ministerie van VWS uitvoert naar de zorg in het ziekenhuis aan mensen met een complexe verstandelijke en/of lichamelijke beperking, zijn zij op zoek naar praktijkvoorbeelden rondom dit thema.

Het onderzoek heeft als doel om te inventariseren welke knelpunten er zijn wanneer mensen met een verstandelijke en/of lichamelijk beperking (herhaaldelijk en/of langdurig) worden opgenomen in het ziekenhuis. Daarnaast willen ze goede voorbeelden ophalen en aanbevelingen meegeven.

Zij zijn op zoek naar:
(Ouders en naasten van) mensen met een (complexe) verstandelijke en/of lichamelijke beperking die hier (veelvuldig) mee te maken hebben (gehad) en hun ervaringen met ons willen delen.

Aanmelden kan via eline.reiff@significant.nl tot 1 februari 2020.
Gelieve uw naam, telefoonnummer en korte beschrijving van uw situatie naar hen te sturen.
Gegevens en informatie die worden gedeeld, worden anoniem verwerkt. De resultaten van het onderzoek zullen geenszins te herleiden te zijn tot een individueel persoon.
Mocht u naar aanleiding van deze oproep vragen hebben, kunt contact opnemen met Eline Reiff via eline.reiff@significant.nl of 06-82906068.