In memoriam Willy Mol

KansPlus ontving het droevige bericht dat de heer Willy Mol, erelid van de KansPlus ledengroep Bergen op Zoom en erelid van de gemeente Bergen op Zoom op 27 juli jl. op 92-jarige leeftijd is overleden.

Vele tientallen jaren heeft hij zich met hart en ziel ingezet voor het welzijn van mensen met een verstandelijke beperking. In de regio was hij bekend als “Pater Familias” van alle jongens en meisjes met een verstandelijke beperking. Hij stond aan de wieg van en heeft er mede voor gezorgd dat in Bergen op Zoom de Woonvoorziening Lambertijnenhof werd gebouwd.
Ook heeft hij zich ingezet om de vrijetijdsactiviteiten in “de Uithof” mogelijk te maken. Als hij maar even kon was hij nog altijd aanwezig om te kijken hoe zijn “jongens en meisjes” konden genieten van dansen, muziek, tekenen en schilderen, vakanties en de soosactiviteiten.

KansPlus is Willy Mol bijzonder erkentelijk voor zijn inzet en verdiensten voor mensen met een verstandelijke beperking en wenst zijn familie en alle andere betrokkenen sterkte met het verlies.