Congres cliëntenraden gehandicaptenzorg 4 december 2020

Ook dit jaar is er in december weer een dag voor cliëntenraden. Het congres voor cliëntenraden in de gehandicaptenzorg. Op vrijdag 4 december.
Het congres gaat er dit jaar wel heel anders uitzien!

Dit jaar is het congres een live uitzending die je vanuit huis kunt bekijken. Bijna alsof je een TV-programma kijkt. We zorgen voor een mooi ochtend- en middagprogramma. Waarbij je als kijker actief mee kunt doen.
Er komt een uitzending voor cliënten uit cliëntenraden. En een uitzending voor verwanten uit cliëntenraden en professionals in de medezeggenschap. Er komen ook digitale workshops.

Het congres gaat over de vernieuwde Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (de Wmcz 2018). We gaan met onderwerpen aan de slag zoals: inspraak, achterban, maar ook medezeggenschap in crisistijd.

Wil jij de uitzending meemaken in de studio in Amersfoort? Dat kan, er is een beperkt aantal plekken om de dag in de studio te beleven. Dit kan alleen als dat mag volgens de coronamaatregelen in december.

De toegang is gratis. Het congres wordt georganiseerd door KansPlus-VraagRaak en het LSR en wordt betaald door het ministerie van VWS.

Voor wie?
Het congres is voor centrale cliëntenraden, cluster/regioraden, lokale raden, familieverenigingen, cliënten, verwanten, ondersteuners, functionarissen medezeggenschap en ambtelijk secretarissen. Ook beleidsmedewerkers, kwaliteitsmedewerkers, managers/bestuurders gehandicaptenzorg en anderen die zich betrokken voelen bij de medezeggenschap zijn van harte welkom.

Meer informatie en inschrijven:
De uitnodiging volgt in september. Vanaf 1 oktober kun je je inschrijven.

Reserveer de dag alvast in je agenda: vrijdag 4 december 2020. Mis het niet!