Eerste diploma's Stevig naar de Top uitgereikt

“Ik durf nu meer ‘Nee’ te zeggen tegen mijn collega’s, vrienden en familie. Ik durf ook te zeggen ‘Wat bedoel je?’ als iemand iets zegt of vraagt als ik het niet begrijp.” John was 1 van de 5 cliënten die eind juli zijn eindpresentatie hield voor de training Naar de Top en daarmee zijn diploma behaalde. Ervaringsdeskundigen Eva en Agnes reikte samen met coach Jane en ondersteuner Han van KansPlus de diploma’s uit aan de 5 toppers.

Tijdens de training leerden de deelnemers om beter voor zichzelf op te komen. Ook ontdekten zij wat hun talenten zijn en maakten ze de eerste stappen om hun wens uit te laten komen. “Ik vind het leuk om voor anderen te zorgen. Ik zou ook graag in een verzorgingstehuis willen werken”, zo ontdekte Michelle. Heb jij jouw talent al ontdekt? Wat is jouw talent?

Han Mennen van KansPlus ondersteunt de ervaringsdeskundigen van de LFB bij de trainingen.

Stevig naar de Top is een van de trainingen uit het Project Naar de Top trainingen. Dit een trainingstraject voor mensen met een verstandelijke beperking en hun omgeving. Het trainingstraject wordt aangeboden bij zorgorganisaties. Bij tien zorgorganisaties gaan 100 mensen met een beperking aan de slag in vier verschillende trainingsvormen.

Meer weten over het project? Kijk op https://lfb.nu/naar-de-top/