Koninklijke onderscheidingen voor vrijwilligers KansPlus

Ook dit jaar zijn meerdere vrijwilligers die zich inzetten voor de vereniging KansPlus onderscheiden met een koninklijke onderscheiding.

Henk de Rooij, voorzitter van de KansPlus ledengroep Bergen op Zoom is benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau. Hij kreeg zijn onderscheiding voor zijn verdiensten bij Habewo, de Ontmoetingskerk, Mentorschap WBr, WiBoZ en de adviesraad Sociaal Domein. De ledengroep Bergen op Zoom heeft een prachtige ondersteuningsbrief voor de aanvraag geschreven. De uitreiking in theater De Maagd is rechtstreeks uitgezonden door ZuidWest TV. Bekijk hier de uitzending terug. (Henk is te zien rond 1:40)

Bart Rijkers is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. In de raadszaal van het gemeentehuis van Valkenswaard ontving hij de onderscheiding uit handen van de burgemeester van Valkenswaard. Bart Rijkers zet zich al vele jaren in voor verschillende lokale organisaties. Via KansPlus/Sien zet hij zich in voor een kamp voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Harry van der Heyden is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij ontving de onderscheiding uit handen van de burgemeester van Veldhoven. Harry van der Heyden zet zich al vele jaren in voor allerlei activiteiten op het gebied van zwemmen. Zo is hij een actieve vrijwilliger bij zwemclub de Dolfijnen, één van de activiteiten van KansPlus Valkenswaard e.o. Zijn werkzaamheden bestaan uit zweminstructeur en jeugdbegeleider.

KansPlus is de gedecoreerden dankbaar voor hun jarenlange inzet voor mensen met een verstandelijke beperking en feliciteert de gedecoreerden van harte.