SamenSterkdag 2023 in Zwolle

Op vrijdag 3 november ben je van harte welkom in Zwolle. De SamenSterkdag vindt daar namelijk plaats bij de Nieuwe Buitensociëteit. Deze locatie ligt naast het NS Station Zwolle. Met de trein komen is dus extra makkelijk dit jaar!

Wat staat er op het programma?

Er staan weer interessante onderwerpen op het programma. Je kunt bijvoorbeeld sessies gaan volgen over technologie in de zorg, inclusief onderwijs, gezond ouder worden of personeelstekort en de cliëntenraad. Maar er zal nog veel meer te doen zijn op de SamenSterkdag. Deze zomer wordt er hard gewerkt om een mooie dag in elkaar te zetten. Mis het niet!

 

Wanneer kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan nu nog niet. Eind augustus verspreiden we het programmaboekje voor het congres. Dan kan iedereen eerst rustig sessies uitkiezen. Enkele weken daarna zetten wij de inschrijving open.

Houd de mails van LSR, LFB, Ieder(in) en KansPlus in de gaten. Net als de sociale media van deze organisaties. Je kunt ook kijken op de website samensterkdag.nl.

 

SamenSterkdag Nieuwsbrief

Ontvang je nog geen nieuwsbrieven van de SamenSterkdag zelf? En wil je wel goed op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Hopelijk zien we je op 3 november 2023.

Tot dan!