Project ‘Contact na coronatijd’: deel uw ervaring!

In de coronatijd was bij elkaar op bezoek gaan minder mogelijk. Mensen met een beperking hadden meer digitaal contact door bijvoorbeeld te bellen, videobellen of berichten te sturen. Er zijn nu geen maatregelen tegen corona meer. Viveon is benieuwd of mensen met een beperking doorgegaan zijn met digitaal contact.

Weet u hier meer over? Als bewoner/cliënt, naaste, bezoekvrijwilliger, persoonlijk begeleider of locatie-/zorgmanager? Deel het!

Wat houdt het in? U doet mee door een online vragenlijst in te vullen. Dit duurt ongeveer 15 minuten.

Meer weten? Klik hier voor de informatiebrief voor bewoners, naasten, vrijwilligers, begeleiders of managers.

Wilt u meedoen? Klik hier om de vragenlijst te starten voor bewoners, naasten, vrijwilligers, begeleiders of managers.

Het project is een samenwerking tussen de academische werkplaatsen Viveon, Academische Werkplaats Sociale Relaties en Gehechtheid, Academische Werkplaats Leven met een Verstandelijke Beperking en Academische Werkplaats EMB. Met de resultaten kunnen we de overheid informatie geven over de gevolgen van de corona maatregelen voor mensen met een beperking. Op de site van Viveon kunt u meer achtergrondinformatie vinden.