Uitnodiging SIEN event 25 september 2024

We willen je van harte uitnodigen voor ons Sien-event op woensdag 25 september. Het thema van het evenement is ‘Zorgen voor morgen’ en we nodigen jou als ouder, brus, professional en (volwassen) kind van ouders met een beperking van harte uit om deel te nemen. We zorgen opnieuw voor een inspirerend programma.
Wat kun je verwachten?

 

 

Workshops: Volg workshops over verschillende aspecten van het leven met een verstandelijke beperking. Van gezondheid, ouder worden en financiën, tot de persoonlijke impact voor jou als familielid. Onze professionals werken samen met ervaringsdeskundigen om waardevolle inzichten te delen.
Informatiemarkt: onze partners staan ook dit jaar weer klaar voor je op onze informatiemarkt. En uiteraard hebben we zelf ook een stand waar je je graag te woord staan!
Delen en ontmoeten: Tijdens het event is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Geniet van een kop soep en een broodje terwijl je ervaringen deelt en nieuwe contacten legt.

Praktische details:

Datum: Woensdag 25 september 2024
Tijd: 16.00 – 20.00 uur
Locatie: Hart voor Vathorst, Amersfoort

Toegangsprijzen; inclusief koffie/thee, broodje en soep:

  • Gratis toegang voor Sien-leden en Sien-donateurs
  • Niet-leden met vroegboekkorting (tot 5 juli): € 27,50; daarna €35,00
  • Partners: € 20,00
  •  Zorgprofessionals (met vroegboekkorting tot 5 juli): € 45,00; daarna €50,00
  • Leden van Dit Koningskind, EMB-Nederland en KansPlus: € 22,50

Wil je dit inspirerende event bijwonen? Kijk op www.sien.nl/event voor alle info en aanmelding. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op ons Sien-event ‘Zorgen voor morgen’!