Geef een verwenbox cadeau aan een mantelzorger

Update:

Helaas zijn de verwenboxen al vergeven. HandicapNL is bezig om te kijken of ze meer boxen beschikbaar kunnen stellen.
Reacties graag naar HandicapNL. Kijk op https://handicap.nl/gebaar-van-waardering/wachtlijst/

HandicapNL is opnieuw een actie gestart voor honderden mantelzorgers. Mantelzorgers zijn van essentieel belang in het leven van iemand met een handicap. Soms zijn ze de steun en toeverlaat, soms maken ze het leven nét even wat makkelijker, lichter, vrolijker. In elk geval dragen deze mensen, die zich met toewijding en liefde inzetten, bij aan het welzijn en de kwaliteit van leven van iemand met een beperking. HandicapNL wil deze mensen graag in het zonnetje zetten en hen een steuntje in de rug geven. HandicapNL wil in december mensen verrassen met een goed gevulde verwenbox.

Gebaar van waardering

Op 3 december verrassen zij 500 mensen met het Gebaar van waardering. Dit gebaar bestaat uit een vrolijke verwenbox vol lieve en lekkere verrassingen, waarvan een deel door mensen met een beperking is gemaakt. Naast deze mensen in het zonnetje zetten willen ze de mensen die om de mantelzorgers heen staan, bewust maken dat zorgen voor iemand met een beperking zwaar kan zijn en niet zo vanzelfsprekend als het lijkt.

Hoe werkt het?

Je kunt een mantelzorger van iemand met een beperking verrassen met een verwenbox door hem of haar aan te melden voor het Gebaar van waardering. Naast ouder of verzorger kan deze mantelzorger natuurlijk ook partner, broer, zus, grootouder of buurvrouw zijn van iemand met een beperking.

Aanmelden kan van 31 oktober tot en met 22 november via https://handicap.nl/gebaar-van-waardering/.